kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Környezetvédők találkozója

A Magyar Természetvédők Szövetsége más szervezetekkel együttműködve ismételten megszervezi a hazai környezet- és természetvédő mozgalmak országos találkozóját. A találkozó fő témája a Környezetvédelmi Világkonferencia tartalmi kérdéseinek megvitatása. A résztvevők külön szekciókban is tárgyalják majd a fontosabb hazai környezetvédelmi problémákat (fenntartható fejlődés, környezetvédelmi törvény, energia, egészségmegőrzés, természetvédelem, oktatás és kultúra, közlekedés, mozgalmi ügyek, nők a környezetért és a fejlődésért). A találkozó keretében megrendezendő fórumra meghívást kapnak a parlamenti pártok, az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottsága és a kormány képviselői. A találkozó időpontja: 1992. február 14—16.
helyszíne: Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, Szeged, Boldogasszony sgt. 26—28. További felvilágosítás: Természetvédők Szövetsége, 1121 Budapest, Költő u. 21. Telefon: 175-0684, 156-2133.JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.