kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Rendezvények

— Az EYFA (Európai Fiatalok az Erdőkért) 1992. február 20-24. között nemzetközi konferenciát rendez a svédországi Helsingborgban "Közlekedési Akciók" címmel. A rendezvényen megvitatják a tavaly november 15-i, a közúti fuvarozás csökkentését követelő nemzetközi akciósorozat tapasztalatait, ismertetik a közúti lobbyval kapcsolatos tapasztalataikat, és újabb megmozdulásokat készítenek elő. Külön szekcióban foglalkoznak a kelet-európai közlekedés helyzetével.
A rendezők címe: EYFA Traffic Group, Lars Igeland, Box 23, S-81020 Österfärnebo, Svédország. Telefon: 46-29120513.
— Az AIESEC 1992. évi Nemzetközi Kongresszusa keretében 1992. február 25-én 14 órától 18.30-ig a Budapesti Kongresszusi Központban nemzetközi szimpóziumot rendeznek "Vállalkozás a környezetért" címmel. A szimpózium előadói: Bod Péter Ákos, a Magyar Nemzeti Bank elnöke; Leister Brown, a Worldwatch Intézet vezetője; Giulio Fossi, az OECD Fejlesztési Központjának vezetője; Peter Bright, a Shell Környezetgazdálkodási Osztályának vezetője, a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara "Fenntartható Fejlődés" Bizottságának elnöke; Hugh Faulkner, A Fenntartható Fejlődéssel fogalkozó Gazdasági Tanács elnöke; Irene Du Bois, a Nestlé Központi Környezetgazdálkodási Osztályának vezetője; Keith Stein, az Ernst and Young Könyvszakértő és Gazdasági Tanácsadó Rt. vezető munkatársa; Albrecht Graf Matuschka, a Matuschka Gruppe befektetési Intézet vezetője.
További felvilágosítás a 189-9459 telefonszámon.JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.