kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Szelektív üveggyűjtés

A Fővárosi Főpolgármesteri Hivatal kezdeményezésére a XIX. kerületi Polgármesteri Hivatal támogatásával a Fővárosi Közterületfenntartó Vállalat és a MÉH Tröszt Vállalat 1992. február 1-től 1992. szeptember 30-ig kísérleti szelektív üveggyűjtést végez a XIX. kerület egész területén, valamint az egyes városközpontokban lévő gyűjtőhelyeken (I. kerületi Dísz tér, a II. kerületi Batthyányi tér, az V. kerületi Ferenciek tere, Deák tér, Vigadó tér, a VI. kerületi Oktogon, a VII. kerületi Almássy tér, a VIII. kerületi Kálvin tér, Blaha Lujza tér, a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtér és a XIII. kerületi Marx tér).
Kérjük, hogy azt a hasznos kezdeményezést karolják fel, támogassák és a lehető legszélesebb körben népszerűsítsék. A kísérlet eredményessége többoldalú jelentős lépést eredményezhet a szemét-probléma ésszerű és gazdaságos megoldásához, ami mindannyiunk érdeke.JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.