kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Újrahasznosítható kerékpárgumi

A gumifoltozó készletek és a kerékpárpumpák felett lassan eljár az idő. Egy fantasztikusan új gumi, amely soha nem lyukad ki, nem ereszt le, hódítja meg a kerekezők világát. Van még egy nagy előnye a környezetvédők szemében, ugyanis a "zöld" kerékpárgumi teljesen újrahasznosítható.
"Rendkívüli az érdeklődés termékünk iránt" mondja Colin Scarsi, a middlesbroughi Zöld Kerék Vállalat (Green Tyre Company) ügyvezető igazgatója. "Korábban voltak már kísérletek tömör gumiabroncsok piacra dobására, de ezek olyan rázóssá tették az utazást, hogy soha nem volt igazán sikerük - de a mienk ugyanolyan kényelmes a használat során, mint a felfújható gumik." A cégünk gumiabroncsai közel négyszer tartósabbak, mint a közönségesek, s amit elhasználtak, visszaküldhetik nekünk újrahasznosításra."
A brit szigeteken, a j6 kerékpárboltokban már beszerezhetők ezek a kerékpárgumik, melyek bármely kerékpárhoz kaphatók, és mérettől függően 11-19 fontba <1650-2850 Ft — a szerk.> kerülnek.
(The Weekly News, 1992. június 20. )JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.