kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Tisztelt pedagógusok, könyvtárosok, fiatalok!

Hamarosan megkezdődik a felkészülés a Kitaibel Pál középiskolai biológiai versenyre és a Herman Ottó, illetve a Csak egy földünk van általános iskolai vetélkedőre. A TermészetBÚVÁR mindegyik tudáspróbának kötelező vagy ajánlott irodalma, hasznos segítőtársa. Sajnos a posta révén csak alig több mint 550 településen árusítják példányait... (Ezen is lemérhető a lap megszűnéséről ismételten elterjedt hírek, így a bizonytalan megjelenés és a sajtótermékek piacán kialakult értékrend hatása.)
Az illetékes részlegvezetők megértő közreműködésével már lépéseket tettünk a helyzet megváltoztatására. Ez azonban csak több áttételen keresztül, nagy késedelemmel érezteti hatását. Ezért arra kérjük önöket, segítsenek abban. hogy mindenhová eljusson magazinunk, ahol szükség lesz rá a következő hetekben, hónapokban.
Mérjék föl környezetükben: hány TermészetBÚVÁR kell az eredményes iskolai, szakköri, otthoni munkához, és igényüket jó előre jelentsék be az intézményükhöz legközelebbi újságárusnak, postahivatalnak, vagy szerkesztőségünknek. Csak így érhetjük el, hogy a valóságos keresletet tükrözzék a megyékből Budapestre érkező megrendelések, és oda is eljusson lapunk, ahol eddig nem vettek tudomást róla. Ha pedig a TermészetBÚVÁR bizományosi értékesítését is vállalják, vagy meg tudják szervezni környezetükben, közvetlenül hozzánk forduljanak! Mi mindenről e legrövidebb időn belül gondoskodunk. Segítőtársaink pedig az eladott példány árából 18 Ft-ot megtakaríthatnak...
Fáradozásaikat előre is köszönjük, és bármilyen kérdésükre készséggel válaszolunk.
A TermészetBÚVÁR szerkesztősége
1051 Budapest.
Arany János u. 25.
Tel.: 132-7738 Fax: 132-8923JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.