kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Levélbontás

Kedves Bringásokl
Bár nem vagyok kerékpáros, mégis úgy éreztem, hogy a csütörtöki demonstráción ott a helyem.
A Vörösmarty téren irigykedve néztem a boldog nyerteseket, főleg azokat akik bicikli-nyereményt vehettek át... két kicsi fiamnak van bringája, két nagylányomnak csak volt, ellopták mindkettőjükét. Nem tudom pótolni nekik..
Problémáim tovább nőnek, ugyanis leszázalékolás alatt állok. Nem tudom, kérhetem-e az Önök segítségét: lábhajtós triciklire lenne szükségem a közlekedéshez, olcsón. Kerékpározni nem tudok, egyensúlyi zavarok miatt. A helyzetet bonyolítja, hogy egy "súlyos egyéniség vagyok; tehát erős, motorkerekekre (gumikra) lenne szükség..."
Helfrich Zoltán
Íme, nyomozásunk eredménye:
Az, aki háromkerekű gépre szeretne szert tenni, előbb feltétlenül keresse meg Huszár Katalint (XII. Táltos u. 10., telefon: 156-4908), mert ki kell próbálnia, hogy fel tud-e szállni a gépre, ugyanis azt a fenti képről nem lehet eldönteni.
Budapesten a III. kerületben a Nagyszombat u. 1. szám alatti Sport Schneider kerékpárboltban (tel.: 1684045) előzetes egyeztetés után megrendelhető háromkerekű gép. Az irányár 30 000 Ft.
A XXI. kerületben a Cseke Bt. kemping kerekű triciklit forgalmaz. A gép megvásárolható a Csepeli Gyártelepen a Cseke Bt. üzletében, valamint Dunaújvárosban az Úttörő utca 2-ben. Irányárat még nem tudtak mondani.JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.