kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Egyesületi hírek

A januári első VBB-gyűlésen most már végérvényesen megalakult a versenyzői szakosztály. A helyzet komolyságára jellemző, hogy már egy edzőt is lekötöttek. Reméljük, hogy most a következő évek sikercsapatának születéséről számolunk be.
Gőzerővel folyik a "Bringával munkába meg iskolába" akciónap szervezése. Jó hír, hogy több vidéki önkormányzat reagált pozitívan felhívásunkra. Győr, Zalaegerszeg, Debrecen polgármestere jelezte csatlakozási szándékát.
A KRESZ-módosítási javaslatunk hosszas munka után lassan révbe ér. Héjj Ákos anyagát Nyírő Péter, Gyenge Zsolt, Tvaruskó Ákos véleményezték, és hamarosan beadásra kerül a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztériumhoz.
Tervvéleményező munkacsoportunk megállás nélkül dolgozik. Még tavaly év vége felé jutott el hozzánk a Népliget—Vecsés, Népliget—Gyál közötti, valamint az I. kerület Moszkva tér és a Döbrentei tér között tervezett kerékpárutak tanulmányterve. Januárban véleményeztük a Lágymányosi-híd és Budaörsi út—városhatár közötti, a XI. kerületi hálózat részeként elképzelt tervet és a III. kerületi, az Aranyhegyi patak mentén kialakítható kerékpárút tervét.

Legközelebbi találkozóink:
Február 24. A kerékpáros konferencia idején, úgyhogy élménybeszámolóra is számíthatunk,
Március 10. Hollósi Sándor tagtársunk biciklilezárási, lakatolási tapasztalatairól fog beszélni, egy kis bemutatóval fűszerezve
március 24. Ahogy a téma adódik.JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.