kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Alapítványvilág
Hogy értsék is

A Civil Társadalom Fejlődéséért elnevezéssel nemzetközi program indul 1994 májusában Lengyelországban és Magyarországon egy időben. Két év alatt olyan fiatal szakemberek csoportját képezik ki, akik a nonprofit szervezetek vezetőit, menedzsereit oktatják majd a jövőben. A résztvevők olyan szakmai csoportot alkotnak, amely az ország valamennyi civilszervezete számára nyújt szolgáltatásokat, és aktívan segíti a kelet-közép-európai térség civil társadalmának fejlődését.
A programban résztvevők teljes állású munkavállalóként vesznek részt a képzésben, és a két év alatt ennek megfelelő díjazásban részesülnek. Elsősorban olyan fiatalok jelentkezését várják, akik szívesen tekintenék nem csupán önkéntes munkának, hanem élethivatásnak a civil szektorban vállalt szerepüket.
Részvételi feltételek: 21—35 év közötti életkor, folyékony angol nyelvtudás. A pályázatok benyújtási határ-ideje: 1994. február 28.
Részletes felvilágosítás és pályázati adatlap kérhető a Kurázsi szerkesztőségében (Budapest, XIII. Radnóti u. 2. Telefon: 269-3721).JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.