kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Helyreigazítás helyett...
A Római Klub újabb jelentése

Az előző számunkban ismertettük a Négyes tényező című könyvet. Sajnos a számítógép ördöge ismét megtréfált bennünket, és így lemaradtak a szerző és a kiadó adatai. A könyv a Római Klub újabb jelentése. Számos elemző szerint hatása világszerte legalább akkora lesz, mint az első jelentésnek, A növekedés határai-nak. Németországban történt megjelenése utáni hat hónapban a könyv folyamatosan a sikerlisták élén helyezkedett el. A szerzők Ernst von Weizsäcker, a Wuppertali Éghajlat-, Energia- és Környezetkutató Intézet elnöke, valamint a Helyes Életmód Díjjal (az "Alternatív Nobel-díjjal") kitüntett Amory B Lovins és L Hunter Lovins, a Rocky Mountains Intézet alelnöke, illetve elnöke.
A könyv angol változatát idén március 9-én Budapesten a Levegő Munkacsoport sajtótájékoztatóján mutatta be Kai Schlegelmilch közgazdász, a Wuppertali Intézet programfelelőse. Reméljük, hogy hamarosan a magyar változatot is kézbe vehetjük.JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.