kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
FEDEZZE FEL MAGYARORSZÁGOT KÉT KERÉKEN!

FEDEZZE FEL MAGYARORSZÁGOT KÉT KERÉKEN!

A tartalmilag és minőségileg megújított, színes, térképes, kedvcsináló kiadvánnyal a májusi "Sport-Aktív 2002" rendezvényen ismerkedhettek meg a kerékpáros túrázás iránt érdeklődők. A Magyar Turizmus Rt (MTRT) hasonló célú korábbi ingyenes kiadványa ("Kerékpárral 3200 településen át" címen) több mint 50 000 példányban és négy nyelven jelent meg. Mivel egy év alatt el is fogyott, kiadása, frissítése időszerűvé vált. A nemzetközi mércével is színvonalasra sikeredett kiadvány — az ígéretek szerint — megjelenik német, majd angol és holland nyelven is, ami azért is fontos, mert a Bring@Infohoz eljutott hírek szerint nagy a kereslet egy ilyen kedvcsináló és informatív kiadványra, főleg a "németajkú", hazánkba látogató és biciklizni vágyó turisták részéről.
Mi, magyarok rövidesen minden Tourinform irodában hozzájuthatunk és válogathatunk: megtaláljuk benne a korábbi 12 kerékpáros vándortúra-ajánlatot, emellett mind a 9 turisztikai régió kerékpárbarát szállásajánlatát, túra- és programkínálatát, továbbá a legfontosabb kerékpáros információkat (címek, szervizek, kölcsönzők stb.)
További felvilágosítás a Tourinform telefonos szolgálatánál a (06-1) 438-8080-as számon.JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.