kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
TÁMOGATÓI RENDSZERÜNKRÔL


Az elmúlt években sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy szívesen támogatnák kisebb-nagyobb összegekkel a munkánkat. A felajánlások és az elvárások alapján olyan programot állítottunk össze, mely reményeink szerint megfelel a támogatói igényeknek.
Szeretnénk, ha mindazok, akik ily módon hozzájárulnak tevékenységünkhöz, aktív partnerünknek, a Levegô Munkacsoport tagjának érezhetnék magukat. Ennek érdekében támogatói tagságot szervezünk azok számára, akik elkötelezettek a környezetvédelem iránt.
Háromféle tagsági kártyát bocsátunk az érdeklôdôk rendelkezésére:
  • A Harmat kártya egy évre 1500 forint. Elôfizetôje rendszeresen olvashatja a havonta megjelenô Lélegzetnyi címû elektronikus hírlevelünket, valamint meghívást kap a Levegô Klub elôadásaira.
  • A Napfény kártya egy évre 4000 forint. Elôfizetôjének az elektronikus hírlevélen és a Levegô Klub programjain túl postázzuk a Lélegzet címû környezetvédelmi folyóiratunkat, mely negyedévente jelenik meg.
  • A Szivárvány kártya egy évre 10000 forint. Aki ennyivel vagy nagyobb összeggel támogatja munkánkat, a fentiekben felsorolt elektronikus hírlevélen, Levegô Klub meghíváson, Lélegzet folyóiraton kívül támogatói bálunkra is meghívást kap, valamint kiemelt támogatóként feltüntetjük a Levegô Munkacsoport honlapján.

Bízunk benne, hogy egyre több ember ért egyet törekvéseinkkel és segít bennünket közös célunk elérésében. A szakmai hátteret mi biztosítjuk. Garancia rá közel két évtizedes sikeres tevékenységünk és nevünk, mely ugyanolyan jól ismert a legfelsôbb döntéshozók, mint a lakosság körében.
Legyen Ön is aktív résztvevôje a környezetvédelemnek!
Ha egyetért céljainkkal, kérje felvételét támogató tagjaink sorába, ezzel is kifejezheti elkötelezettségét e tevékenységek iránt. Keresse munkatársunkat a (06-1) 411-0509-es telefonszámon!
Csatlakozzon hozzánk! Támogassa munkánkat! Sok feladat vár még ránk.

Varga Rita


JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.