kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
A NAGYCSALÁDOSOK EGYETÉRTENEK

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete és a Levegő Munkacsoport által kidolgozott javaslatokat számos civil szervezethez is eljuttatjuk. Legutóbbi javaslatainkra (l. a Lélegzet áprilisi számát!) az alábbi választ kaptuk a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől.
"Ígéretemnek megfelelően tájékoztattam a NOE elnökségét a Tőletek kapott anyagok tartalmáról. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az eddigi struccpolitika ellenére a környezetvédelemnek — mint minden másnak, így minden egyéb hosszú távú teendőnek — legalábbis ezentúl ára van, ami konkrét árak és adók emelkedésében fog megjelenni. Œgy gondoljuk azonban, hogy e költségeket most már nem lehetséges megtakarítani (eddig se lett volna szabad, s a mostani megemelkedett költségek éppen annak tudhatók be, hogy az eddigi elmaradások pótlása többe kerül, mintha eleve is a szükségeseket ráköltöttük volna e területre). Örömmel állapítottuk meg, hogy ez az első általunk olvasott olyan tervezet, amely nem a munkaerő-újratermelési folyamat valamelyik bázisának megcsapolásából, azaz a családoktól, a gyermekneveléstől elvonva kíván többletforrásokat előteremteni.
A további együttműködés reményében, üdvözlettel:
Morvayné Bajai Zsuzsanna a NOE Elnökségi tagja"



JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.