kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Mese gyerekeknek

Kedves Olvasó!
A Tisza Klub Ötletzsák címmel jelentetett meg egy füzetet, a környezet- és természetvédelem témaköréből, óvónők és más, kisgyerekekkel törődők számára. Újabb ötletünk támadt:
Felhívás!
Szeretnénk megjelentetni egy olyan kiadványt, amely 3-6 éves korú kisgyerekeknek szóló meséket, történeteket, mondókákat vagy verseket tartalmaz. Olyanokat, amelyeket a gyerekeknek otthon, az óvodában vagy bárhol el lehet mondani, akár meg is lehet nekik tanítani. Azok küldjenek nekünk ilyen témájú írásokat, akik saját kútfőből merítenek vagy szájhagyomány útján jutottak hozzá. Várnánk ezenkívül fekete-fehér, kisebb-nagyobb nyomdaképes rajzokat és más grafikákat is, amelyekkel változatosabbá tehetnénk kiadványunkat.
Szeretnénk, ha a témák a környezet- és természetvédelemre vagy az élővilágra vonatkoznának. Az írások terjedelme annyi legyen, amennyit egy kisgyermek figyelme nyomon tud követni.
A Tisza Klub Füzetek című sorozatunkban jelentetnénk meg ezt a kiadványt, a megjelent írások beküldőinek természetesen külön elküldjük a könyvecskét.
Beküldési határidő: 1996. május 7. Cím: Tisza Klub, 5001 Szolnok, Pf. 148. Drótposta: gabi@tiszaklub.zpok.hu
Szeretnénk ötletet kapni a kiadvány címére is !
Köszönettel:
Hamar JózsefJELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.