kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Felhívás továbbképzésre
Környezeti nevelés elméletben és gyakorlatban 30 órás akkreditált továbbképzés

A továbbképzés témakörei: a víz, a levegő, a talaj szennyezései, hulladékkezelés stb. Az aktuális tartalmakon kívül a résztvevők módszertani újdonságokkal is megismerkedhetnek. A továbbképzésben a gyakorlat és az elmélet aránya fele-fele.
Tervezett programok: hulladékégető és víztározó meglátogatása, terepgyakorlat (Duna-Ipoly Nemzeti Park), tanórai környezetvédelmi demonstrációs kísérletek, aktuális esettanulmányok, vízvizsgálat bioindikációval, az internet szerepe a környezetvédelemben, tehetséggondozás, versenyre való felkészítés, a témakörök megvilágítása különböző szakterületek, tantárgyak szemszögéből.
Előadók: az ELTE tanárai, az OKSZI munkatársai és a Környezet- és Egészségvédelmi Verseny bizottsági tagjai. Fénymásolt szakirodalmat kap minden résztvevő.
Helyszín: Budapest Időpont: 2001. 09.19.—09.22. Részvételi díj: 28 ezer Ft Kérésre szállást, étkezést tudunk biztosítani. Jelentkezés: Kiss Árpád Országos Közoktatási Szolgáltató Intézmény, 1054 Budapest, Báthory u. 10. (A tanúsítványt is az OKSZI állítja ki 30 óráról.) Szervező: Pigler Edit környezetvédelmi szakreferens
Jelentkezési határidő: 2001. 06. 30.



JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.