kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
KÖNYVAJÁNLÓ

Dr. Nékám Kristóf
Allergia – környezetünk csapdája
Van-e allergiamentes világ, s mennyiben múlik rajtunk, hogy az elmúlt évtizedekben drámaian átalakult környezetünk legfőbb oka, hogy a magyar lakosság harmada allergiás? Igaz-e, hogy egyfajta csapdában vagyunk – a biológiai, ipari, szolgáltatási, tudományos, társadalmi fejlődés teremtette modern környezet csapdájában? Olvasmányos ismeretterjesztő könyvünkkel a kezében a Tisztelt Olvasó tudatosan kezdhet hozzá a modern kori allergiakeltő tényezők kiküszöböléséhez saját és szerettei egészségének megőrzése érdekében.
Allergológia –
betegtájékoztató könyvek
Ma már szinte mindannyiunknak van legalább egy-egy szénanáthás, asztmás vagy allergiás bőrkiütésektől szenvedő rokona, barátja. A sorozatban megjelenő könyvek segítséget nyújtanak a betegek hozzátartozóinak, hogy tájékozódjanak, melyek a megelőzés lehetőségei, és hasznos tanácsokat kapjanak, mik a teendők a már kialakult allergiás betegség esetén. A könyveket szakavatott allergológus szakorvosok írják.
A sorozat a Allergológiai és Klinikai Társaság szakmai közreműködésével készült a Fővárosi Önkormányzat Egészségügyi és Sportbizottságának támogatásával.
SpringMed Kiadó Kft.
1114 Budapest, Bartók Béla út 23.
Telefon: 279-0527
Drótposta: kiado@springmed.hu
Honlap: http://www.springmed.huJELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.