kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Alakítsuk át az Európai Befektetési Bankot!

A Közép- és Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat (CEE Bankwatch Network) pályázatot hirdet társadalmi célú plakátok készítésére. „Közpénzek közcélokért” („Public Funds for Public Benefits”) című pályázat része egy civil társadalmi kezdeményezésnek, amely arra kívánja mozgósítani a közügyekért felelősséget érző állampolgárokat és az európai politikusokat, hogy együttes munkával alakítsák az Európai Befektetési Bankot (EIB ) az emberek és a környezet érdekeit szolgáló intézménnyé.
A győztes pályamű nem csupán az 1000 eurós első díjat fogja megkapni, hanem szerepel majd a Bankfigyelő Hálózat EIB kampányában. Májusban a többi pályamunkát bemutatják egy utcai kiállítás keretében Brüsszelben, valamint Luxemburgban júniusban. A Bankfigyelő Hálózat honlapján a nagyközönség is szavazhat kedvenc plakátjára.
A pályázatok beadásának határideje április 25., az eredményhirdetésre pedig május elején kerül sor.
A pályázati feltételekkel és szabályokkal kapcsolatos tájékoztatás a http://www.bankwatch.org/contest honlapon található.



JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.