kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Linkajánló

Az Indymedia (Independent Media Center) a világ közel 50 országában működő, politikai és gazdasági csoportok érdekeitől független, a társadalmi változásokért elkötelezett emberek médiája. Az Indymédia önkéntesek munkáján alapul, akik semmilyen anyagi ellenszolgáltatásban nem részesülnek. A szerkesztőség felépítése nem hierarchikus, bárki, aki szívesen részt venne munkánkban, bármikor szabadon kapcsolódhat. Más médiumokkal ellentétben, az Indymedia nem hangoztatja objektivitását, a cikkek a szerzők szubjektív véleményét tükrözik. Az írások, hang és képanyagok cenzúra nélkül kerülnek fel az oldalra.
Az Indymédia a mindennapos belpolitikai csatározásoktól, rasszizmustól és megkülönböztetéstől mentes tájékoztatásra törekszik, és fórumot kíván biztosítani az alternatív gondolkodók és aktivisták számára, akik társadalmilag és gazdaságilag igazságosabb világ megteremtésén fáradoznak. Hozzájárulni egy olyan világ megteremtéséhez, amelyet a homogenitás és a kizsákmányolás helyett a sokszínűség és az együttműködés jellemez.



JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.